RIBS & BURGERS 036

Recentebeoordeling


5 sterren uit 522 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ribs & Burgers 036. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 20:46 Precies optijd geleverd, ribs vallen van het bot en zijn heerlijk. Nieuwe favoriet van almere. Pinda allergie aangegeven ben netjes gebeld om te overleggen. Was geen probleem.
9 dec 2022 om 19:58 was lekker
9 dec 2022 om 19:25 Spareribs waren erg goed. Vielen zo van het bot af. De mais helaas wat minder. Maar kom zeker terug.
6 dec 2022 om 19:37 Spareribs waren heerlijk mals. Saus had voor mij wat minder gemogen, maar was wel erg lekker. Bezorging was top, kwam op de tijd die ik had aangegeven.
27 nov 2022 om 18:16 Really good food. Great delivery! Best spear ribs in Almere so far!
26 nov 2022 om 20:19 Heerlijke burgers
25 nov 2022 om 20:52 Lang geleden dat we zulke goede spareribs hebben gegeten! Heerlijk
20 nov 2022 om 17:15 Epische burgers!
19 nov 2022 om 20:17 Heerlijke spare-ribs zoals gewoonlijk!
13 nov 2022 om 21:31 Sneller dan aangegeven , helemaam top. Eten was verrukkelijk, heerlijk mals vlees. En vol van smaak !! Aanrader !! En voor herhaling vatbaar.
16 okt 2022 om 18:07 Heel erg lekker!
14 okt 2022 om 19:20 Heb hier al meer dan 5x besteld en dat blijf ik ook doen! Goede ribs (pittige) voor een redelijke prijs. Pittige ribs zijn niet echt pittig, maar wel heel erg lekker. Ik zou niets aan het recept veranderen!