FLAMED

FLAMED Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 461 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Flamed. Meer weten? Ontdek meer

21 mrt 2022 om 2:15 Jammer als je vraagt goed doorbakken dat je rood vlees krijgt.maag van slag thanx
2 mrt 2022 om 17:38 Lekkere burgers en kaasstengels. Helaas geen 5 omdat 1 van de burgers een beetje ver doorbakken was. Verder helemaal prima.
25 feb 2022 om 22:20 Goede burgers en lekkere friet en hot wings
22 feb 2022 om 5:56 Spareribs vielen echt van het bot. Porties van een menu zijn riant. 100x beter dan sparerib express. Zoete saus was precies dat, zoet. Volgende keer proberen we de pittige saus !
1 feb 2022 om 17:27 De smaak is perfect van de pittige versie. Maar als je de rib pakt valt het vlees er al af. Dat vinden wij dan niet zo ok.
19 jan 2022 om 10:32 Spareribs waren top. Mega veel friet erbij. Als je sparerib liefhebber bent is dit een aanrader. Bezorgtijd van een uurtje is normaal.
17 jan 2022 om 16:15 Took 2 hours to get here, with the order saying "almost there" for half that time, unable to be reached by phone to check. It tastes well, but I'll order elsewhere.
16 jan 2022 om 15:39 Eten geweldig, maar 1,5 uur wachten is wel veel gevraagd
16 jan 2022 om 8:37 (Zeer) grote porties, patat viel qua smaak een beetje tegen. Verder was het prima. Bezorging duurde wel even (1 uur).
14 jan 2022 om 14:48 Snel en goede kwaliteit
13 jan 2022 om 22:08 Super zoals altijd, stelt echt nooit teleur!
7 jan 2022 om 21:25 Goeie burger. Was zeker het wachten waard!