RIBS & BURGERS 036

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 621 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ribs & Burgers 036. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2024 om 21:04 Echt een heerlijke hamburger en spareribs die zo van het bot afvallen. Top kwaliteit
28 jan 2024 om 21:02 Heel lekkere burger, smaakte echt nog veel beter dan verwacht. Hadden een menu best en daar kregen we een enorme hoeveelheid friet bij. Duurde wel echt gigantisch lang voor het bezorgd werd. Kwam wel gewoon warm aan gelukkig.
28 jan 2024 om 16:12 G e w e l d i g !
4 jan 2024 om 23:47 Sappige burger met verse ingrediënten, bedankt voor de dikke laag kaas!
28 dec 2023 om 21:22 Lekker eten zoals altijd!
8 dec 2023 om 20:27 Dit is gewoon de definitie van perfect.
26 nov 2023 om 21:57 Heerlijke hamburgers. Goed warm.
22 nov 2023 om 20:55 To bylo pyszne. 3 rozne hamburgery i wszystkie mega !!!! Polecam
16 nov 2023 om 15:40 Taste of stale food, smell of old oil, thrown away all the items.
15 nov 2023 om 20:46 Heerlijk gegeten! Vriendelijke en snelle bezorging.
13 nov 2023 om 13:26 I've ordered burgers. They're good but they could be great. Taste is great and they're as messy as I expected a home burgers to be. The only issue for us is that it's never identified, so you don't know what's what.
10 nov 2023 om 15:42 Food was tasteless. Bread not adapted to hamburger. Everyhthing was very fatty. Portions are BIG and expensive, not for 1 person. Dough for cheddar sticks is thick and not crispy. Home made nuggets were nice but not crispy Thrown 2/3 of the food.